Skip to main content

Assortiment

Drankenhandel Pluym biedt een zeer breed assortiment met A- merken in bieren, wijnen, frisdranken, koffie, gedistilleerde dranken en toiletartikelen.
Wij zijn partner van AB InBev, de grootste brouwerij van de wereld. Wij leveren onder meer de bekende en zeker in Zeeuws Vlaanderen geliefde biermerken: Jupiler, Leffe, Hertog Jan en Hoegaarden. Daarnaast zijn meer dan 350 speciaal bieren uit voorraad leverbaar en meer dan 100 op aanvraag.

Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid. Van scherp geprijsde huiswijnen tot exclusieve grand cru’s. Naast onze eigen import werken wij samen met gerenommeerde wijnimporteurs als Walraven Sax en Verbunt Wijnkopers.

Op zoek naar iets speciaals?

Wij hebben een groot netwerk aan leveranciers en gaan ook voor u op zoek naar dat ene speciaal biertje of exclusieve wijn.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een breed scala aan seizoensproducten,

Voordelen:

  • Breed assortiment A-merken
  • Partner van AB InBev, de grootste brouwerij van de wereld
  • Leverancier van Jupiler: een echte Zeeuws Vlaming wil toch niets anders op tap?
  • Groot netwerk aan leveranciers: dus ook voor speciaal bieren en exclusieve wijnen

Hulp nodig bij het samenstellen van uw assortiment? wij helpen u graag met onze jarenlange ervaring. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samenstellen van een wijn of bierkaart.

Onze partners:

Een goede verstandhouding met alle fabrikanten opent deuren voor onze klanten.
Daarom investeren wij continue in onze samenwerking met partners als AB InBev, Coca-Cola, Unilever, Verbunt, Walraven Sax, Rombouts Koffie en Mocca D’or. Waarbij wij fungeren als belangrijke schakel tussen leverancier en onze klanten. Door scherp de markt in de gaten te houden en in te spelen op de wensen van onze klanten en eindgebruikers, zetten wij de dranken op de juiste manier op de juiste plek in de markt. Dat vinden wij het mooiste: een perfecte match maken!